Ιωάννης Θ. Νατσιόπουλος

Ιωάννης Θ. Νατσιόπουλος

Ειδικός Χειρουργός Μαστού, MD, FEBS-BS

Ο Ιωάννης Θ. Νατσιόπουλος, γεννήθηκε το 1966 στα Γρεβενά. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990.

Ειδικεύθηκε στην Χειρουργική σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης (ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ Α.Ν.Θ., Γ.Π.Ν.Θ. “Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”) και το 1999 απέκτησε, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας.

Μετά την απόκτηση της Χειρουργικής Ειδικότητας, εργάσθηκε ως fellow και εξειδικεύθηκε στην Χειρουργική Μαστού και στην Ογκοπλαστική Χειρουργική σε εξειδικευμένα κέντρα στην Γερμανία (Interdisciplinary Breast Center, City Hospital Duesseldorf) και στην Ιταλία (Fondazione Salvatore Maugeri, Pavia).

Εργάσθηκε ως επιμελητής χειρουργός ΕΣΥ στο Γ.Ν.Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ από το 2001 έως το 2006 και ως Χειρουργός Μαστού στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ" από το 2006 έως το 2008. Από το 2008 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και χειρουργεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.

Συμμετέχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Εκπόνησε, δημοσίευσε και παρουσίασε πολλές επιστημονικές εργασίες σχετικές με την ογκολογία και την χειρουργική του μαστού.

Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) και της European Society of Breast Cancer Specialists (EUSOMA).

Έχει αποκτήσει, μετά από εξετάσεις, την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση στην Χειρουργική Μαστού από το European Board of Surgery Qualification.